Showbiz

Yllit të Instagramit i kanë mbetur vetëm disa javë jetë

Yllit të Instagramit i kanë mbetur vetëm disa javë jetë

Samantha Jaelle është e preferuar në mesin e femrave më të pjekura të cilave ajo u jep këshilla për bukurinë në video blogun e saj, por tani ajo i ka shokuar ndjekësit e saj me videon në të cilën u tha lamtumirë atyre, duke sqaruar se i kanë mbetur vetëm disa javë jetë. Kohët e fundit, ky yll 49-vjeçar i sekreteve dhe këshillave të bukurisë mësoi se e ka një formë të rrallë të kancerit agresiv të trurit, për të cilin nuk ka ilaç në këtë fazë, ndërsa te mjeku shkoi për shkak të një kokëdhimbjeje që nuk i largohej dot.