Showbiz

Jane Lynch dhe Cyndi Lauper po punojnë në një seri në stilin e "The Golden Girls"

Jane Lynch dhe Cyndi Lauper po punojnë në një seri në stilin e

Komedianen Jane Lynch dhe ikonën e muzikës së viteve të '80-ta Cyndi Lauper do t’i shohim në komedinë e re e cila po mbërrin në Netflix.

Pasi iu nda çmimi Creative Arts Emmy, Lynch pa dashje tha se ajo dhe Lauper do të luajnë në një seri të re humoristike e cila do të jetë e llojit “The Golden Girls” për kohën moderne. Që nga korriku, e dimë se ato të dyja do të bashkëpunojnë me komedianen dhe skenaristen Carol Leifer (Seinfeld), vetëm se nuk dihej në çfarë do të punojnë dhe për cilin rrjet. Pastaj Leifer njoftoi në Facebookun e vet se po punon në një seri humoristike gjysmë-orëshe me Lynch dhe Lauper dhe se ende nuk dihet se për çfarë saktësisht do të bëhet fjalë.