Showbiz

Johansson pjesë e filmit komik në kohë lufte

Johansson pjesë e filmit komik në kohë lufte

Aktorët Sam Rockwell dhe Scarlett Johanson ishin të pranishëm në festivalin ndërkombëtar të Torontos për premierën e filmit “Jojo Rabbit”.

Regjisori Taika Waititi u përkujdes që ta kthente në film romanin e shkrimtares Cristine Leunens që ka të njëjtin titull.