Showbiz

Meghan dhe Kate kanë shkatërruar marrëdhëniet midis Harry dhe William

Meghan dhe Kate kanë shkatërruar marrëdhëniet midis Harry dhe William

Më herët këtë vit, princi 34-vjeçar Harry dhe 38-vjeçarja Meghan Markle u ndanë zyrtarisht nga fondacioni mbretëror dhe e themeluan fondacionin e tyre 'Sussex Royal'.

Por siç shkruan Mirror, si duket Kate dhe William kanë vendosur të përfundojnë marrëdhënien e tyre me dukën dhe dukeshën e Sussexit. Princi William dhe gruaja e tij e ndryshuan emrin e organizatës bamirëse nga The Royal Foundation në The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge.