Showbiz

Iggy Azalea po kthehet

Iggy Azalea po kthehet

Reperja ka veshur doreza të mëdha të ndërtimtarisë dhe një kapelë të fortë me një mburojë mbrojtëse plastike mbi të gjithë fytyrën, duke qëndruar brenda një hapësire që duket si një dhomë e marrjes në pyetje nga seriali Law & Order.

Përgjatë murit është një çekan, dy shkopinj bejsbolli dhe. Ajo kërkon që kënga e Outkast, Bombs over Baghdad, të lëshohet në altoparlantë - “Kjo është një këngë e mirë”.