Showbiz

Angela Martini tregon se përse hoqi dorë nga modelizmi

Angela Martini tregon se përse hoqi dorë nga modelizmi

Vazhdon të jetë njëra nga personazhet më të dashura për publikun.

Në një intervistë për “HauteLiving”, modelistja nga Shqipëria, e cila jeton dhe vepron në Amerikë, Angela Martini, zbulon shumëçka nga jeta dhe karriera e saj profesionale.