Showbiz

Johnny Depp fiton raundin e parë të betejës për shpifje

Johnny Depp e ka fituar betejën për lokacion të gjykimit me ish-bashkëshorten e tij aktore, me ç’rast beteja për shpifje e tij kundër saj do të mbahet në Virginia.

Amber Heard e sfidoi ofertën e tij për ta gjykuar rastin në shtet dhe kërkoi që rasti të zhvendoset në Kaliforni, por një gjykatës e mbështeti yllin e filmit dhe pranoi ta fillojë gjykimin në Virginia, shkruan KOHA Ditore.

Ai vendosi që për shkak se një artikull i “Washington Post”, i cili u shkrua nga Heard dhe është baza e padisë, u botua në Virginia, atëherë rasti duhet të qëndrojë atje, sipas “The Blast”.

Johnny e paditi Amber për shpifje për artikullin, në të cilin ajo i referohej vetes si "figurë publike e cila e përfaqëson abuzimin në familje".

Në padinë e tij, Depp, i cili nuk ishte emëruar në artikull, pretendon se i gjithë artikulli "varet nga premisa qendrore se znj. Heard ishte një viktimë e abuzimit në familje dhe se z. Depp ushtroi dhunë familjare kundër saj".

Ai pretendon se akuzat për abuzim të Heard janë hedhur poshtë nga "dy policë të ndryshëm që reaguan në rast, një listë e dëshmitarëve neutralë të palës së tretë dhe 87 video të sapomarra nga kamerat e survejimit".

Depp po e padit atë për shpifje dhe kërkon dëmshpërblim me një vlerë prej mbi 50 milionë dollarësh.