Showbiz

Katy Perry në gjykatë për plagjiaturën e “Dark Horse”

 

Katy Perry ishte në gjykatë të enjten për ta mbrojtur këngën e saj “Dark Horse”.

Ylli i popit dhe bashkëpunëtorët e saj Juicy J dhe Dr. Luke janë akuzuar për vjedhje të melodisë nga kënga e reperëve të krishterë, Marcus 'Flame' Grey dhe Chike-Ojukwu nga viti 2008, Joyful Noise.