Showbiz

Charlize Theron dhe Helen Mirren kthehen për vazhdimin e “Fast & Furious”

 

Charlize Theron bashkë me Helen Mirren do të jenë në një aventurë tjetër shpejtësie me filmin e ri të serisë “Fast & Furious”.

Ylli i serisë Vin Diesel ka konfirmuar se dy aktoret do të kthehen në rolet e tyre, Cipher dhe Magdalene Shaw nga filmi i vitit 2017 “Fate of The Furious”, për filmin e nëntë të serisë që për momentin është në produksion në Londër, dhe do të ketë si prurje të re yllin e mundjes, John Cena.