Showbiz

Spice Girls përfundojnë turneun e ribashkimit

 

Grupi Spice Girls ka përfunduar turneun e tyre të shumëpritur të ribashkimit në stadiumin “Wembley”, pas një shitje të shpejtë të biletave në kryeqytet.

Grupi këndoi hitet e mëdha duke përfshirë “Wannabe” dhe “Spice Up Your Life” para 700.000 njerëzve.