Showbiz

“Madame X” – albumi më bizar i Madonnas

“Madame X” – albumi më bizar i Madonnas

Të gjithë plakemi, por kurrë në të njëjtën moshë. Disa plaken qysh sa janë fëmijë; të tjerët i frikësohen madje mendimit për ditën kur më nuk do të mundë të dalin klubeve natën. 

Shumica mendojmë se po ia dalim goxha mirë, pastaj e gjejmë veten tek tundim kokat çmendurisht karshi risive të kohës dhe përnjëherë vdekja duket reale. Për vite me radhë, Madonna i ka shpërfillur të gjitha këto, shkruan sot Koha Ditoore.