Showbiz

Fansat e kritikojnë Selena Gomezin

Fansat e kritikojnë Selena Gomezin

Disa nga figurat më të njohura të industrisë së filmit ditë më parë u argëtuan në qilimin e kuq të Festivalit të Filmit në Cannes, i cili filloi më 14 maj dhe do të zgjasë deri në 25 maj.

Vëmendje të madhe tërhoqi aktorja dhe këngëtarja 26-vjeçare Selena Gomez, e cila për këtë ngjarje vendosi të paraqitet në fustanin e bardhë nga stilisti francez i modës Louis Vuitton. Adhuruesit e kritikuan në rrjetet sociale, por jo për shkak të fustanit apo stolive, por për shkak të fytyrës.