Showbiz

Ana de Armas është “Bond Girl” në filmin e ri të James Bondit

 

Ana de Armas do të jetë “Bond Girl” në kapitullin e ri të sagës “James Bond”.

Armas ka lindur në Santa Cruz de Norte të Kubës në vitin 1988 dhe ky është një rol i rëndësishëm për të kurorëzuar një karrierë gjithmonë e në rritje të saj në Hollywood.