Showbiz

Këngëtares ukrainase i hiqet e drejta të përfaqësojë vendin saj në Eurovizion

Këngëtares ukrainase i hiqet e drejta të përfaqësojë vendin saj në Eurovizion

Këngëtarja ukrainase, Maruv, i është hequr e drejta për të përfaqësuar vendin e saj në Eurovizion dhe duket se arsye mbetet tensioni ndërmjet Ukrainës dhe Rusisë.

Kënga “Siren Song” e Maruv mori votat e publikut për ta përfaqësuar Ukrainën, por më pas lindën mosmarrëveshjet me televizionin kombëtar.