Showbiz

Grande rrëzon nga “froni” Gomezin

Grande rrëzon nga “froni” Gomezin

Aktorja dhe këngëtarja e njohur, Selena Gomez, nuk është më “mbretëresha” e Instagramit. Këngëtarja është rrëzuar nga froni nga Ariana Grande.

Gomez mbante vendin e parë si femra më e ndjekur në këtë rrjet social por tani ka kaluar në vendin e dytë.