Publikohet traileri i “Fast and Furious: Hobbs and Shaw”

Publikohet traileri i “Fast and Furious: Hobbs and Shaw”

01 February 2019 23:22

Pjesa e parë e atyre që pritet të jenë filma të shkurtër të trilogjisë “Fast and Furious” është publikuar sot dhe shfaq Dwayne Johnson e Jason Statham në rolet kryesore.

“Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw” është pjesa e parë e filmave që pritet të përqendrohet vetëm në disa personazhe të trilogjisë së famshme.

Dyshja e njohur do të përballet me Idris Elban që në këtë film ka rolin negativ.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme