Showbiz

Robert De Niro: Trumpi është racist

Robert De Niro: Trumpi është racist
 

Aktori hollywoodian, Robert De Niro, vazhdon të jetë një prej kritikëve më të mëdhenj të presidentit amerikan, Donald Trump. Në një intervistë për The Guardian, De Niro e quan Trumpin racist dhe supermacist të bardhë.

Aktori 75-vjeçar thotë se Trumpi po sjell dëme të mëdha në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.