Reklama

Janar-Prill, kompania kosovare me rekord udhëtimesh në Evropë!

Artikull i sponsorizuar/Prishtina Ticket

Aviokompania e njohur GP Aviation, ka publikuar numrin e biletave të shitura gjatë periudhës janar-prill të vitit 2024.

Sipas të dhënave të fundit, kompania ka shënuar një total prej 247 mijë e 710 bileta të shitura për destinacione të ndryshme, përfshirë Gjermaninë, Zvicrën, qytetet skandinave dhe Ljubjanën.

GP Aviation së bashku me tour operatorin më të madh shqiptarë, PrishtinaTicket, këtë numër rekord e shënuan si rezultat i zgjerimit të rrjetit të destinacioneve dhe shërbimit korrekt, duke bërë që kompania të bëhet zgjedhja e parë për shumë udhëtarë që kërkojnë zgjidhje të besueshme dhe të përballueshme për udhëtimet e tyre ajrore.

Në cilat destinacione mund të udhëtoni me PrishtinaTicket ? PrishtinaTicket ju mundëson të udhëtoni drejt disa prej destinacioneve më tërheqëse në Europë.

Kompania ka zgjeruar vazhdimisht ofertën e saj për të përfshirë qytete të rëndësishme si Basel, Berlin, Stuttgart, Hamburg, München, Hannover, Düsseldorf, Münster Osnabrück, Nürnberg, Memmingen, Halmstad, Växjö, Luxemburg, Ljubljana dhe Burgas.

Kujtojmë se PrishtinaTicket është edhe operatori i vetëm që ofron fluturime direkte nga Prishtina për disa prej destinacioneve të përmendura.

Si ta rezervoni një biletë udhëtimi në PrishtinaTicket!

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

+35220334188

+49 7621 9165 313

+41 61 510 06 86

 +383 49 200 286

 +46 470 580 944

+386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.

*Artikull i sponsorizuar