Reklama

Kompania kosovare që ofron udhëtime në drejtim të këtyre top destinacioneve!

Prishtina Ticket

Kompania e njohur kosovare Prishtina Ticket, tashmë është bërë zgjedhja kryesore për udhëtarët që dëshirojnë të eksplorojnë disa nga qytetet më të bukura dhe emocionuese të Europës.

Si operatori i vetëm që ofron fluturime direkte nga Prishtina për në destinacione të veçanta si Luxemburg, Halmstad, Berlin, Växjö, Münster, Nürnberg dhe Ljubljana, Prishtina Ticket po vazhdon me ofertat e saj për të gjithë ata që dëshirojnë të vizitojnë këto destinacione!

Përveq Luxemburg, Halmstad, Berlin, Växjö, Münster, Nürnberg dhe Ljubljana, PrishtinaTicket ofron mundësinë që të rezervoni udhëtime edhe në drejtim të shumë qyteteve tjera evropiane, listën mund ta gjeni Këtu!

Më poshtë gjeni sqarime lidhur me procedurën e rezervimit të biletës tuaj!

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina Ticket- Rezervo Biletën.

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

���� +35220334188

���� +49 7621 9165 313

���� +41 61 510 06 86

���� +383 49 200 286

���� +46 470 580 944

���� +386 47 774 141

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.

*Artikull i sponsorizuar