Reklama

Përqafoni freskinë e limonit me “Royal Water”

Kompania e pijeve freskuese Royal Beverage, ju informon se ka lansuar me sukses shijen e re.

Shije e cila ka kaluar fazat e pёlqyeshmёrisё dhe tani ёshtё shtrirё nё shumicёn e marketeve nё vend.

Bёhet fjalё pёr shijen e re tё Ujit natyral me limon “Royal Water”. Uji me limon pёrmban vitaminё C dhe ёshtё i testuar pёr cilёsi dhe veti ushqyese, tё cilin mund ta pёrdorni pёr aktivitete tё ndryshme ku dhe ju ndihmon tё rrisni energjinё tuaj.

Image

Royal Water kёrkoje dhe ti, ngase ёshtё zgjedhja e shkёlqyer pёr konsumatorёt qё pёrdorin ujin me pёrmbajtje tё limonit.

Kompania e ka lansuar nё dy forma tё litrazhёs 0.33 L dhe 1.5 L nё plastikё dhe shishja e lansuar ёshtё e pёrshtatshme pёr dorё dhe ka njё dizajn unik e tё bukur nё pamje.

Pёr me tepёr mund tё ndiqni faqet nё rrjetet tona Sociale Facebook dhe Instagram pёr tё marrё informata tё tjera mbi produktet e kompanisё (Facebook – Royal Water, Instagram- Royal Water).

Kompania Royal Beverage ndёr tё tjera operon nё treg nga viti 1994 duke ofruar gjithmonё produkte cilёsore.

Ёshtё e prodhuese e pijeve tё brendit amerikan Royal Crown Cola me shijet Rc cola, Rc Bitter Lemon, Rc Lemon Lime, Rc Tropic, Rc Exotic, Rc Orange, mandej pijen energjike Red Rain dhe ҫajin e ftohtё Frostea.

Prandaj, konsumatorё tё nderuar ne ju ofrojmё cilёsi nё produkte e ju na qёndroni besnikё duke i pёrzgjedhur shijet tona.

*Artikull i sponsorizuar