Reklama

Prishtina Ticket sjell çmime speciale para festave të fundvitit!

 

Festat e fundvitit janë momenti ideal për të shprehur mirënjohje për eksperiencat dhe për të krijuar kujtime të reja që do të mbeten përjetë në kujtesën tuaj.

Andaj, Prishtina Ticket edhe këtë vit sikurse çdo vit tjetër, është përkujdesur që të ofroj çmime ekonomike, për të gjithë ata që duan të udhëtojnë drejt Kosovës apo vendeve evropiane, për të kaluar festat e fundvitit me familjarë e miq.