Reklama

Shijoni eksperiencën e re të blerjes në Meridian Express x EXFIS!

 

Rrjeti i marketeve Meridian Express, prezente me 41 pika në gjithë Kosovën, ka hapur dy markete me koncept të ri të bashkëpunimit me Pompën e Derivateve EXFIS.

Ky bashkëpunim është rezultat i një përpjekjeje të përbashkët për të gjetur mënyra për të ofruar produkte dhe shërbime më të mira për klientët tanë, duke përdorur ekspertizën dhe burimet tona të përbashkëta.