Reklama

Të dhënat e reja klinike të Vuse ilustrojnë ndikimin e dobishëm në shëndetin publik të Reduktimit të Dëmit të Duhanit

 
  • Studimi kryesore tregon se konsumatorët e rritur që përdorin markën Vape të BAT-it Vuse[i] demonstruan rezultate dukshëm më të mira sesa duhanpirësit në lidhje me biomarkerët që lidhen me sëmundjet e lidhura me duhanin
  • Tek pjesëmarrësit që përdoren Vuse, u gjetën nivele më të ulëta të toksikaneve të tymit të cigares të cilat klasifikohen si të dëmshme ose potencialisht të dëmshme[ii]
  • Studimi i shtohet provave shkencore rreth Vaping si një kategori produktesh* me rrezik të reduktuar* dhe thekson vlerën e Vuse në Reduktimin e Dëmit të Duhanit
  • Rezultatet nënvizojnë kontributin e Vaping në Reduktimin e Dëmit të Duhanit dhe përforcojnë angazhimin e BAT për të ndërtuar një të ardhme më të mirë, duke reduktuar ndikimin shëndetësor të biznesit të saj

Rezultatet e reja nga një prej studimeve më të mëdha të kryera ndonjëhere për kategorinë Vaping, i cili analizoi markën e BAT-it, Vuse, janë publikuar në revistën e Mjekësisë së Brendshme dhe Emergjente.