Recetat e Lindës

“Te Linda” fillon 2020-n me receta detoksifikuese

 

Emisioni “Te Linda” në KTV, vitin 2020 e fillon me receta detoksifikuese.

Pas festave të fund vitit është radha e recetave që ndihmojnë organizmin të largoje toksinat nga ushqimet e shumta, me yndyra dhe sheqerna.