Recetat e Lindës

Recetë festive nga Linda

 

Biskotat e Vitit të Ri, me shije të kakaos, ginger, karanfilit, arrës së muskatit dhe kanelës.

Në videon e mësipërme gjeni këtë recetë festive të përgatitur nga Linda.