Recetat e Lindës

Pite me spinaq dhe kërpudha

 

Festat e fundvitit po afrohen. Ne gjithmonë jemi në kërkim të recetave të shijshme.

Këtë herë, “Te Linda” sjell pite me spinaq e kërpudha, në formë më ndryshe.