RAPORT

“Raport” për ndikimin e duhanit

 

Përderisa i gjithë globi është përqendruar në luftën kundër virusit që sulmon më së shumti mushkëritë, “Raport” i kësaj jave i kushtohet një armiku tjetër të mushkërive: duhanit.

Varshmëria nga duhani është një prej sfidave më të mëdha për njerëzimin. Por a ka ndikuar pandemia në rënien e numrit të konsumuesve, dhe a janë vetëdijesuar përfundimisht konsumuesit nga rreziku afatgjatë që u kanoset?