PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve, me një edicion kushtuar shëndetit oral

Fëmija duke praktikuar se si të kujdeset për shëndetin oral

Fëmija duke praktikuar se si të kujdeset për shëndetin oral

Këtë herë Programi Fluturues i Fëmijëve ja kushton një edicion shëndetit oral. 

Ky edicion na shërben si rikujtim se një buzëqeshje e ndritshme është superfuqia jonë dhe ajo fillon me zakone të mira të shëndetit oral. 

Pikërisht për këtë arsye ne nisim një aventurë fantastike me disa dentistë të rinj fantastik dhe një grup fëmijësh kurioz e mendjendritur. 

Gjithashtu përmes këtij edicioni ju mund të sfidoni veten përmes rubrikave “Kuiz” dhe “Gjëegjëzë”.