PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Aventurat në botën e përrallës: udhëtim në mes të faqeve magjike të librit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Mirë se vini eksplorues të rinj në mbretërinë magjepsëse të përrallave, ku dimri pëshpërit sekrete dhe flokët e dëborës endin tregime magjie.

Ndërsa ne futemi në botën e çudirave të ngrira, përgatituni për një udhëtim përtej së zakonshmes, ku çdo gjë shndërrohet në histori mbresëlënëse. Imagjinoni një botë ku flokët e borës nuk janë thjesht kristale të ngrira, por tregimtarë që thurin përralla mrekullie.