PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Ushtrime për trurin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Programit Fluturues të Fëmijëve i është shtuar edhe nje rubrikë e re. Ky element i ri do të jetë jo vetëm mësimor, por gjithashtu shumë përfshirës dhe argëtues për audiencën tonë të re. Gjithashtu do të ndihmojë në përmbushjen e përceptimit pozitiv të fëmijëve për matematikën, duke zhvilluar aftësitë kognitive dhe vetëbesimin e tyre.

Gjatë këtij segmenti, një truk matematik do të prezantohet si një imazh në ekran, së bashku me një minutë kohëzgjatje. Ky kohëzgjatës do t'i ofrojë audiencës një minutë për të menduar dhe për tu përpiqur të zgjidhin trukun.