PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Si të kujdesemi për peshqit në shtëpi?

 

Peshqit janë kafshët ujore më të dashura për ju fëmijë. Ata jetojnë në lumenj, dete e oqeane. Mirëpo, ekziston edhe një mundësi shumë e mirë që ne t’i mbajmë peshqit në shtëpi. E kjo është përmes akuariumeve. Në to vendosen peshqit dhe më pas, ne duhet të kujdesemi për ta.

Pra, ekzistojnë lloje të ndryshme të peshqve. Secili ka karakteristikat dhe veçantitë e tij, të cilat i bëjnë ata ndër gjallesat më të bukura.