PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Rëndësia e aktivitetit fizik te fëmijët

 

Pas një dite të mbushur me mësime dhe aktivitete në kopsht apo shkollë, mënyra më e mirë për t’u relaksuar nga to është përmes ushtrimeve trupore. E këtë janë duke e praktikuar fëmijët në qendrën sportive “Fit Kids” në Prishtinë.

Si gjithmonë, para çdo aktiviteti fizik ata bëjnë ushtrime, të cilat fusin të gjithë trupin në lëvizje dhe e përgatitin atë të jetë i gatshëm për të ushtruar. Të gjithë fëmijët ishin shumë të gëzuar dhe realizonin të gjitha këto ushtrime me një dëshirë shumë të madhe. Dhe kjo nuk ka si të jetë ndryshe, sepse ndikimi që kanë ushtrimet fizike tek ne është i mahnitshëm.