PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Fluturues i Fëmijëve për planetin Tokë dhe Ditën e Librit

 

Edicioni i ri i PFF-së solli për shikuesit e vegjël aktivitete të ndryshme për Ditën e Tokës dhe atë të Librit. Nga ky emision, fëmijët mund të njihen me planetin Tokë, të mësojnë kuriozitete të ndryshme për Ditën e Tokës, si dhe mund të testojnë njohuritë e tyre në rubrikat “Kuizi” dhe “Gjëegjëza”.

Po ashtu të pasionuar pas leximit Liri, Lisi, Tuana, Arbi dhe Riga treguan për librat e tyre të preferuar.