PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Tenistët e vegjël me ëndrra të mëdha

 

Po e kalojnë ditën duke luajtur sportin e tyre të preferuar. Fëmijët e klubeve të ndryshme, të moshave 6 deri në 10 vjeç, janë mbledhur për të marrë pjesë në turnirin e organizuar në klubin e tenisit “Rilindja”.

Edhe pse sport individual që kërkon shumë përkushtim, tenisi ka filluar të tërheqë vëmendjen e fëmijëve. Ata synojnë të vazhdojnë punën dhe të arrijnë shumë në këtë sport. Disa prej tyre veçse kanë filluar të luajnë nëpër gara me sportistë nga vende të ndryshme jashtë Kosovës.