PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Programi Flutures i Fëmijëve, emisioni i plotë

 

Sezoni i ri i PFF-së ka nisur në KTV, dhe me këtë rast emisioni i fëmijëve solli risi të ndryshme. Në episodin e parë për këtë sezon fëmijët mësuan më shumë për kuajt.

Për më tepër, ata ishin në “Vali Ranch” dhe panë nga afër kuajt, madje provuan kalërimin. Një risi e emisionit është rubrikat “Kurioziteti” dhe “Gjëegjëza”.