PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Majlinda Kelmendi u rrëfen fëmijëve për fëmijërinë dhe sfidat në rrugën drejt suksesit prej kampione e botës

Kampionia e botës në xhudo u rrëfen fëmijëve rrugëtimin e saj drejt suksesit të jashtëzakonshëm në sportin e xhudos. Si ndodhi që rastësisht ajo të fillonte të merrej me xhudo? Çfarë ka sakrifikuar nga fëmijëria e saj në mënyrë që t'i përkushtohej maksimalisht sportit që kishte zgjedhur? Cili është çelësi i suksesit të saj? A ka qenë nxënëse e mire? Si ndihet kur humb e si kur fiton një betejë? Sa medalje ka? Këto dhe shumë pyetjeve të tjera të fëmijëve Kelmendi u është përgjigjur në Programin Fluturues të Fëmijëve, në KTV.