PROGRAMI FLUTURUES I FËMIJËVE

Kuizi: Cili shtet ka popullsinë më të madhe?

Kuizi: Cili shtet ka popullsinë më të madhe?

Kuizi i kësaj javë i sfidon fëmijët me pyetjen: Cili shtet ka popullsinë më të madhe?

Në këtë video mund t’i shihni opsionet e përgjigjes dhe përgjigjen e saktë.