Gjashtë vjet pa ty Babë 

GANI AHMETI

GANI AHMETI

(1944 – 2016)

Babë i dashur, ka shumë momente që mendoj për ty. Ka shumë momente që më mungon shumë. Jeta pa ty është më e varfër, por kujtimet për dashurinë dhe kujdesin  për njëri-tjetrin na i ngrohin zemrat. Gjithmonë në zemrat tona.

 

Të përkujtojnë e bija Mirja dhe familja Ahmeti nga Obiliqi.

Data e publikimit: 06.08.2022
Shpërndaje
Të tjera