Sot bëhen 12 vjet pa praninë tënde në mesin tonë 

AHMET MEXHUANI

AHMET MEXHUANI

(20.10.1968-14.7.2010)

Kujtimet tona për ty nuk shuhen, e malli për ty bëhet gjithnjë e më i madh. Mburremi me ty e me veprat tua. Shpresojmë që edhe ne të të bëjmë krenar. Gjithmonë do të mbetesh në zemrat tona.

 

Me mall të kujtojnë: bashkëshortja Selvija dhe fëmijët Rilindi, Rioni dhe Riana.

Data e publikimit: 14.07.2022
Shpërndaje
Të tjera