Sot, më 24.6. 2022 u bënë 4 vjet pa më të dashurin tonë

ENVER (HAJDIN) LLAZANI

ENVER (HAJDIN) LLAZANI

(26.5.1969 - 24.6.2018)

Gjithmonë në zemrat tona.

 

Të kujtojnë me mall: bashkëshortja me dy djemtë Lorikun dhe Lorencin.

Data e publikimit: 24.06.2022
Shpërndaje
Të tjera