Përkujtim

KELIMA BARAKU

KELIMA BARAKU

12.3.1942 - 6.11.2014

Sot Keka jonë e dashur do t’i kishte mbushur 80 vjet.
Nuk kalon as një ditë pa e kujtuar dashurinë, devotshmërinë dhe sakrificën e saj.
Jemi falënderues dhe krenar që e patëm në jetët tona.

 

Enveri, Aida, Armendi, Ardita e Bernardi

Data e publikimit: 12.03.2022
Shpërndaje
Të tjera