Sot u bënë 6 vjet pa bashkëshortin, babanë dhe gjyshin tonë të dashur

GAZMEND (MUHAMET) HOTI

GAZMEND (MUHAMET) HOTI

Të kujtojmë me mall dhe me dhembje të thellë. U largove nga ne duke na lënë të pikëlluar përgjithmonë. Mirëpo vlerat e tua njerëzore do të jenë ngushëllimi ynë. Përjetësisht do të na mbetet i freskët kujtimi për Ty. Ti ike vetëm fizikisht prej nesh, sepse ti jeton në zemrat tona gjer në amshim.

Të përkujtojmë me mall: bashkëshortja Nexha, djali Dreni me bashkëshorten Nitën dhe nipin Lekën, vajza Donika, djali Donati.

Data e publikimit: 03.12.2021
Shpërndaje
Të tjera