Sot u bënë 2 vjet pa ty, mamë

IGBALLE GJOSHA - MIFTARI

IGBALLE GJOSHA - MIFTARI

Atë ditë tetori ne luteshim për një ditë më shumë me ty, një tjetër perëndim dielli me ty, një tjetër bisedë me ty...
Por, nuk na u dha kjo mundësi!
Më duket se dhembja për ty do të jetë 
gjithmonë një plagë e pashërueshme!

 

Të përkujtojnë me mall fëmijët e tu: Vlora, Kadrija, Valbonja, Pajaziti dhe Visari.

Data e publikimit: 23.10.2021
Shpërndaje
Të tjera