Sot u bënë 21 vjet pa më të çmuarin tonë 

BAJRAM H. MORINA 

BAJRAM H. MORINA 

(19.10.1959 - 16.10.2000)

Tetori vjen me kujtimet e freskëta për ty o i dashuri ynë!  Kaluan dekada kur kriminelët ta shuan jetën nga xhelozia ... natën, në pritë ... djallet e mjerë. Burrninë e vlerat s'mundën që t’i shuajnë... përkundrazi t’u shtuan !.. E sikur të flasin gjësendet... Ishim ndryshe ne dhe Kosova! Ishe familjar, kuadër i fortë e i ngritur, punëtor e humanist... 
Burrat si ju nuk vdesin...!
Mërzinë na e lehtëson Bajrami i Vogël, që shumë i ngjan emrit...

 

Të përkujtojnë me mall e krenari: bashkëshortja Habibja me djemtë, vajzat, reja, nipi e mbesat Rogove – Gjakovë. 

Data e publikimit: 16.10.2021
Shpërndaje
Të tjera