Sot, më 25 mars 2021, bëhen 22 vjet që u ndamë nga më të dashurit tanë

QAZIM (SELIM) OSMANAJ

QAZIM (SELIM) OSMANAJ

(1943 – 1999)
MUSA (QAZIM)  OSMANAJ

MUSA (QAZIM) OSMANAJ

(1969 – 1999)
BEKIM (QAZIM) OSMANAJ

BEKIM (QAZIM) OSMANAJ

(1974 – 1999)

Edhe pse koha ikën shpejt, dhimbja është ndalur dhe na është bërë pjesë e jetës sonë.

 

Me mall e respekt ju përkujtojnë: Isa Osmanaj me familje, Gjakovë.

Data e publikimit: 25.03.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje