Sot, më 14 mars 2021, bëhen dy vjet pa më të dashurën dhe më 7 prill bëhen 43 vjet pa më të dashurin

HIDAJET ZHUJA

HIDAJET ZHUJA

(1934 -2019)
SAMI ZHUJA

SAMI ZHUJA

(1927 – 1978)

Gjithmonë keni qenë, jeni dhe do të mbeteni në zemrat tona.

Përherë Ju kujtojnë me mall të pashuar: djali Mentori me bashkëshorten Donikën, fëmijët Erisi dhe Erisa, si dhe tërë familja Zhuja.

Data e publikimit: 14.03.2021
Shpërndaje
Të tjera