Shtatëmbëdhjetë vjet pa më të dashurin tonë

MUSA (BILALL) ZENELI

MUSA (BILALL) ZENELI

Të jetosh në zemrat e atyre që i le pas, baba dhe gjysh i dashur, do të thotë të mos vdesësh kurrë. Kujtimi për ty do të mbetet gjithnjë i freskët në zemrat tona. Mburremi me ty, baba dhe gjysh i dashur.

 

Të kujtojnë me mall: vajza Lumnia dhe nipi Albiani.

Data e publikimit: 09.03.2021
Shpërndaje
Të tjera
GZIM

GZIM

Data e publikimit: 01.01.1970
Shpërndaje