Sot, më 24 janar 2021, u bënë 50 vjet pa babanë tonë dhe 18 vjet pa nënën tonë të dashur

ADIL M.  VLLASALIU

ADIL M. VLLASALIU

SHEFKIJE (GASHI)  VLLASALIU

SHEFKIJE (GASHI) VLLASALIU

Gjithmonë do të jeni në mendjet dhe në zemrat tona. Edhe pse pas kaq viteve malli për Ju nuk shuhet kurrë.

 

Me mall ju kujtojmë: djemt Milazimi, Mehedini, Sinani e Bakija, vajzat Bedrija e Sabrija me familjet e tyre.

Data e publikimit: 24.01.2021
Shpërndaje
Të tjera