Sot u bënë 40 ditë nga ndarja fizike e më të dashurit tonë

AVDULLAH SAFET BOSHNJAKU

AVDULLAH SAFET BOSHNJAKU

Kaluan 40 ditë dhe ne nuk mund të besojmë se nuk je më në mesin tonë. Kurrë nuk do ta pranojmë këtë. Humbja jote e hershme na lëndoi thellë në shpirt. Ishe një fisnik i vërtetë, njeri pozitiv dhe shpirtbardhë. Edhe pse duam shumë të të kemi pranë, do të kujtojmë tërë jetën, derisa të bashkohemi një ditë. Pusho i qetë, kurse ne do të duam përjetë!

 

Nuk të harrojnë kurrë: bashkëshortja Mergime, djemtë Valoni e Flamuri, vajza Vlona, rejat Erodita e Argita, vëllai Adnani, motrat Sevdija, Medihaja, Shazani, Shabanazi e Vjollca, nipi Marsi,  mbesa Doa, si dhe mbarë familja Boshnjaku.

Data e publikimit: 18.01.2021
Shpërndaje
Të tjera