Sot, u bënë 6 vjet pa nënën tonë dhe 36 vjet e gjashtë muaj pa babanë tonë

ZINET AXHANELA

ZINET AXHANELA

HAJDAR AXHANELA

HAJDAR AXHANELA

Edhe pse vitet kalojnë, malli dhe dashuria për ju nuk kalojnë. Jemi krenarë që ju patëm.

 

Ju kujtojnë me mall: djemtë Fuati, Iliri e Besniku, vajzat Nakia, Ruhia, Halisa, Fatmirja, nuset, dhëndurët, nipërit dhe mbesat.

Data e publikimit: 08.01.2021
Shpërndaje
Të tjera